Τρίτη 8 Απριλίου 2014

3η Ημερίδα της Warply για το Mobile Marketing στην Ελλάδα


Με τίτλο «Mobile moments: be where your customers are», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Απριλίου η 3η ημερίδα της Warply για το Mobile Marketing, με καλεσμένους δεκάδες στελέχη από το χώρο της διαφήμισης και των επιχειρήσεων.


Κύριος άξονας της εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση επιτυχημένων πρακτικών από στελέχη των κορυφαίων brands της αγοράς. Θα μοιραστούν μαζί με το κοινό τη στρατηγική τους στο mobile marketing και το mobile advertising, μέσα από αληθινά παραδείγματα και ολοκληρωμένες δράσεις.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων εκδηλώσεων που
διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία τον Οκτώβριο του 2013, και το Φεβρουάριο του 2014, και θα φιλοξενηθεί στον κύριο συνεδριακό χώρο του Microsoft Innovation Center.

Ενδεικτικά μερικοί από τους ομιλητές θα είναι:
- Nicola Perobelli, Travelplanet24
- Νάνσυ Παπαχαραλάμπους, Zenith Optimedia
- Δημήτρης Χατζηγεωργίου, SAP Greece & Cyprus
- Κωνσταντίνος Τυλιπάκης, WIND Telecommunications

Σχετικά με τη Warply

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing, που ξεκίνησε το 2011 ως μια start-up εταιρεία, σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε άλλες 4 χώρες, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply, διαφήμιση σε κινητές συσκευές. 

Χάρη στην τεχνολογία της πλατφόρμας, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να στέλνουν άμεσα, προσωποποιημένες και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες, απευθείας στο κινητό των χρηστών.

Η Warply έχει σήμερα στο πελατολόγιο της δεκάδες πελάτες, ανάμεσά τους και οι Supercell games, ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηνόραμα, Alpha Bank, ANT1, Domino’s Pizza, Eurobank EFG, ΣΚΑΙ, Travelplanet24, To Πρώτο Θέμα, 24Media, και άλλοι, με κάλυψη εκατομμυρίων χρηστών. Παράλληλα, η Warply παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Mobile Marketing ενώ διακρίνεται για τα έργα και την τεχνογνωσία της στο Mobile CRM.


πηγή:protothema.gr